1 / 10
2 / 10
Uppoamaton
3 / 10
Marjametsällä
4 / 10
Uneton
5 / 10
Puro
6 / 10
Lintuja kivellä
7 / 10
Joensuulla
8 / 10
Kevät
9 / 10
Aalto
10 / 10
Purjehdus

GRAPHIC DESIGN ~ ARTS AND VISION

Jos etsit monitaitoista graafista suunnittelijaa ja brändääjää, joka tuntee laaja-alaisesti eri sektoreita ja toimialoja, voin olla juuri etsimäsi henkilö?

Jos tarvitset innovatiivisia toimivia graafisia ratkaisuja, kysy lisää. Kerron miten voin auttaa.

Taitoa osaamisen takana mm.

~ graafinen suunnittelija
~ kuvataiteilija
~ kuvittaja
~ valokuvaaja
~ web-master, sivujen tuottaja
~ ohjelmistokouluttaja
~ it-suunnittelussa toiminut
~ tiedottaja
~ viestinnän ja markkinoinnin osaaja
~ musiikissa aktiivinen
~ eikä siinä vielä kaikki...
Mutta jo näillä taidoilla hallitsee monialaisesti asioita, joilla laitetaan pyörät pyörimään ja hoidetaan asioita mallikkaasti.

Monipuolisuus on vahvuus mikä tuo lisäarvoa työhön.

DESIGNER -sivulla sekä PORTFOLIOSSA lisää osaamisestani!

"Iloa taiteesta digitaalisesti!"

3D GALLERIA3D Galleriassa on kuvataidenäyttelyni
3D-ympäristössä.

UUTTA!
2021 sekatekniikkatöiden näyttelytöitä esillä nyt gallerian viimeisessä huoneeseessa.


"Laadukas visuaalinen lopputulos syntyy hyvästä taiteellisesta ja teknisestä toteutuksesta."

Päivitys: 9.5.2021

Kaukoidän vaikutteita -video

Videokooste maalauksista, joissa on osassa myös Aasialaisvaikutteita.

Graafinen suunnittelija/Copyright:
© Anne Colling/Colling ARTs
Päivitys: 19.4.2021

UUTTA!
Sekatekniikkatöitäni esillä
3D Galleriassa

Kevään 2021 sekatekniikkatöitä lisätty 3D Gallerian viimeiseen huoneeseen sekä Eri tekniikoita -sivulle, missä ovat myös kolmiulotteisen hahmottamisen eli kuvanveiston työt.
3D Galleria >

Graafinen suunnittelija/Copyright:
© Anne Colling/Colling ARTs
Päivitys: 21.2.2021

Winter Wonderland

Videokooste tammikuun 2021 talvisista valokuvistani.
Video löytyy myös graafisen suunnittelun sivulta.

Graafinen suunnittelija/Copyright:
© Anne Colling/Colling ARTs
Päivitys: 24.1.2021

Kollaasit - Sekatekniikka

Kevään 2021 sekatekniikkakurssilta
laitan töitäni Eri tekniikoita -sivulle.

Katso 0,36 sekunnin video kollaaseista:


Graafinen suunnittelija/Copyright:
© Anne Colling/Colling ARTs
Päivitys: 11.1.2021

Colling ARTs tauluja

Minuutin video

Video kannattaa avata koko näyttöön.


Graafinen suunnittelija/Copyright:
© Anne Colling/Colling ARTs
Päivitys: 20.12.2020

Hyvää Joulua! Jouluvideo.

Video kannattaa avata koko näyttöön.


Graafinen suunnittelija/Copyright:
© Anne Colling/Colling ARTs

Muutoksia muotokuvien hintoihin 2021

Luotu 11.12.2020

Taiteen hinnoittelu -sivulla on kerrottu uusista lyijykynäpiirrosten hinnoista ja sekä toimituskulujen muutoksista 15.12.2020 alkaen, koska Posti on nostanut hintojaan.

3D Galleriasta video

Luotu 6.12.2020

3D Gallerian sivulla on nyt videolinkki kuvaruututallennukseen miltä 3D Galleria näyttää, mikäli sinulla ei ole tietokonetta, sillä galleria ei toimi tabletilla eikä puhelimella.

Videotallenne on kuvaruututallenne, joten sen laatu on hieman töksähtelevä, mutta siitä saa jo vähän käsitystä millainen 3D Galleria on.

Muotokuva -piirrokset

Luotu 23.11.2020

Muotokuvia piirrän edelleen, niin ihmisistä kuin lemmikeistä. Niistä saamani palaute on ollut erinomaista. Muotokuvat ihmisistä ovat usein hyvin yksityisiä, joten niitä harvemmin julkaisen.

Täytyi näytteeksi taas piirtää jonkun julkiksen kuva ja julkaista se. Nyt vuorossa oli tosi nopea 2h luonnos Marilynistä.


Linkki Taiteen hinnoittelu -sivulle >

Linkki Muotokuvat -sivulle >

Marilyn

Facebook ja Instagram

Luotu 16.11.2020

Colling ARTs on Facebookissa ja Instagramissa ja näissä somekanavissa on paljon muitakin töitäni ja teoksia mitä näillä Colling ARTsin nettisivuilla ei välttämättä näe.

Kurkkaa kun kerkiät ja käy tykkäilemässä. Colling ARTs ~ Facebook & Instagram:

Myös Colling ARTsin nettisivujen alalaidassa on linkit somekanaviin.


Korona ja korusivusto yms.

Luotu 14.11.2020

Kuparikorulangasta punomani sormus.


Verkkokaupan työstäminen on nyt viivästynyt koronan aiheuttamista erinäisistä teknisistä syistä.

Korona on kyllä sotkenut monta suunnitelmaa, mutta ei se mitään, moniosaajana ja luovana ihmisenä aina löytyy jokin muu homma johon tarttua.

Nyt lisäkouluttaudun Atpon kuvataidekursseilla niillä osa-alueilla, joissa vielä haluan lisätietoa ja taitoa. Tänä syksynä kävin jo 4. kerran elävänmallin kurssilla ja tietenkin tilataidekurssilla (atpo) ja 3D-kuvataidekurssilla, eli kuvanveistosssa (atpo). Sitten Kuvittajat ry:n uutena opiskelijajäsenenä olen innostunut hankkimaan myös kuvittamisesta monipuolisempaa osaamista.

Musiikissa klassisen yksinlaulun kurssit taas jatkuu, josta kohta jo parikymmentä vuotta olen käynyt laulutunneilla ja ilokseni ääni soi paremmin kuin vuosikausiin. Äänialani on mezzo/koloratuuri sopraano. Noh tämä ei nyt liity mitenkään tähän asiaan.

Sitten myös opettelen punomaan korumetallilangoista koruja, joihin istutan omia hiomiani jalokivi-capochon korukiviä, (reiätön kivi). Vaikka paljon olen punonut metallilankoja ja punonut hopealenkeistä ketjuja ja koruja yms. niin oikeastaan nyt vasta olen tykästynyt capochon-kiviin, vaikka olenkin pyöröhionut kiviä jalokivikursseilla ja kotona ihan käsinkin. Korukivihionta on kyllä työlästä ja ihan kivikautista hommaa ilman sähkölaitteita.

Kuvassa sydämeksi hiomani unakiitti-epidootti -kivi, capochon. Punottu kupari/24 kar. kullattukupari -korulanka.

3D GALLERIA: Näyttötyöt näytillä

Luotu 26.8.2020

Tauluja on tehty ja akvarelleja maalattu syksyn näyttötutkintoa varten, joka on nyt suoritettu kiitettävästi. Väliarviossa palaute maalauksistani oli ihan superhyvää. Nyt näytössä tuli jo kriittisempää palautetta. Mutta se on mielestäni vaan hyvä asia, että vaaditaan paljon ja kerrotaan mihin pitää kiinnittää huomiota, että voi kehittää osaamistaan edelleen.

3D-Galleriassa on julkaistu näyttöön liittyvät työt, joille tein oman näyttelyosaston ja virtuaaliripustuksen. Puran nyt lähipäivinä luonnokset pois ja osa näyttelyosaston seinistä jäänee tyhjäksi joksikin aikaa.

Verkkokauppa ja korusivusto tekeillä

Luotu 21.8.2020

Nyt on kyllä oikeasti ihanan suuria asioita tapahtumassa. Colling ARTs sivusto laajenee ja avaa lähiaikoina Korukaappinsa, kun saan koodattua sen valmiiksi. Sinne tulee esille myytäviä uuniikkeja käsin tekemiäni koruja.

Lisäksi Colling ARTs saa jossain vaiheessa tulevaisuudessa verkkokaupan, jonka tekee koodariekspertti. Verkkokaupassa tullaan myydään mm. Colling ARTsin taidetta ja koruja.

Näyttötyöt näytillä

Luotu 10.8.2020

Tauluja on tehty ja akvarelleja maalattu syksyn näyttötutkintoa varten. Väliarviossa palaute maalauksistani oli ihan superhyvää.

3D-Galleriassa on julkaistu näyttöön liittyvät työt, joille tein oman näyttelyosaston. Virtuaaliripustus on nyt valmis. Enempää ei mahdu seinille.

Näyttö kuvataide -kurssista syksyllä

Luotu 29.7.2020

Tauluja on tehty ja akvarelleja maalattu syksyn näyttötutkintoa varten. Väliarviossa palaute maalauksistani oli ihan superhyvää.

3D-Galleriassa tulen julkaisemaan syksyllä näyttöön liittyvät työt, joille tein oman näyttelyosaston. Virtuaaliripustus on hyvässä vauhdissa, kuten kuvasta näkee. Muutama työ vielä on tekemättä.

Hintaesimerkkejä muotokuvista

Luotu 19.6.2020

Hintaesimerkkejä mallikuvien mukaan. Muutokset mahdollisia. Hinnat tarjousten perusteella. Hinnat muuttuvat 1.1.2021.

    Enemmän tietoa   Taiteen hinnoittelu -sivulta.

Nettisivuni uudistuvat kokoajan

Luotu 15.6.2020

Nämä omat www-sivuni uudistuvat sitä mukaan kun aikani riittää, koska koodaan niitä tällä hetkellä itse. Koodissa käytän html, css, ja javascriptiä työstäen ja soveltaen. Onneksi netissä voi opiskella itsenäisesti melkein mitä vain. Olisipa vuorokaudessa 24 tuntia enemmän aikaa.


Kuva 3D Galleriasta.

3D Galleria laajenee

Luotu 15.6.2020

Olen luonut 3D Galleriaan on lisää uuden näyttelyosaston, jonne tulee kesän 2020 aikana näyttötutkintoa varten tekemäni teokset näytteille.

Näyttötutkinto 2020 ja syksyn yhteisnäyttely

Luotu 14.6.2020

Valmistuin toukokuussa 2020 graafiseksi suunnittelijaksi Pekka Halosen akatemiasta ja samantien jatkuvat tutkintoa täydentävät kuvataideopinnot, joista on näyttötutkinto elokuussa 2020, sekä tutkinnon osaan osallistuvien yhteisnäyttely Pekka Halosen akatemian tiloissa.

Kesänäyttely Pornaisten kirjastossa

Luotu 1.6.2020

Pornaisten kirjastossa on kesä-heinäkuun esillä Pornaisten taideyhdistyksen kesänäyttely. Minä myös osallistun muutamalla teoksella.

Ei oppi ojaan kaada

Luotu 31.5.2020

Valmistuin toukokuussa 2020 graafiseksi suunnittelijaksi Pekka Halosen akatemiasta ja samantien jatkuu tutkintoa täydentävät taideopinnot, niin ja yritystalouden täydentävät opinnot yliopiston kautta.

Mitä halvalla saisi?

Luotu 15.5.2020

Netistä tuli vastaan hauska meemikuva.


Joskus tuntuu, että on vaikea hahmottaa taidetta ja sitä mikä siinä maksaa.

Jokainen kuvataidetyö tai graafinen suunnittelutyö on oma taideteoksensa ja teen sen huolella ja taidolla. Laadusta en tingi.

Työn tekijöitä on monen tasoisia ja sitäkin on tarjonnasta vaikea hahmottaa. Hinta määräytyy ensisijaisesti työmäärän ja tekniikan mukaan, mutta siihen vaikuttaa myös koko prosessin ja toimituksen kustannukset.
MUOTOKUVIA ja KUVATAIDETTA  MONIPUOLISESTI

Teen muotokuvia, maisemia ja paljon muuta eri tyyleillä ja monitekniikoilla.

Tilaa vaikka aikaa kestävä taidelahja. Muotokuvia ihmisistä, eläimistä tai maisemista valokuvien perusteella, lyijykynä- ja värikynäpiirroksina ja myös maalauksina. Muotokuvat ja Maalaukset -sivut aukeavat myös alla olevista kuvista. Hinnoista löytyy lisätietoa Taiteen hinnoittelu -sivulta. Kysymyksiä ja tilauksia voi lähettää sähköpostilla Yhteystiedot -sivulta

MUOTOKUVIA eläimistä tai ihmisistä. Työ voidaan myös yhdistää eri valokuvien ilmeistä ja asennoista, ihmisryhmistä tai useista eläimistä.

MAALAUKSIA ja maisemakuvia voidaan piirtää tai maalata valokuvien mukaan. Tai kuvia voidaan muokata mieleiseksi myös toiveita ja ideoita käyttäen.Copyright © Colling ARTs
Colling ARTs ~ Facebook & Instagram

Desing/Web-master, Anne Colling, Code/Juha Kukkonen, 3D Virtual Gallery/Jami Lu
Sivulataukset tähän asti    ~~~    Kävijät