Glamoris -korut

www.collingarts.fi

Welcome!

Tervetuloa Glamoris -korujen sivulle!

Glamoris -korusivusto uudistuu vuoden 2021 aikana.

Nykyinen maailmantilanne vaikeuttaa myös tämän korusivuston lopullista valmistumista. Sivuston koodaaminen ja kuvagallerian kuvaaminen ovat viivästyneet teknisistä ja tuotannollisista syistä.

Myöhemmin Colling ARTs:n taiteelle ja koruille tulee verkkokauppa. Korona tosin vaikuttaa nyt kaikkeen, joten verkkokauppaa joudutaan nyt vielä odottelemaan, mutta kyllä myynti hoituu ilmankin. Ota yhteyttä vaikka sähköpostilla, jos jokin kiinnostaa.

Let's Begin

Kaapin kätköistä...

Oli jo aika tulla näkyville kaikkine koruineni ja tehdä niille esittely- ja myyntisivusto. Vuosien varrella on kaappieni kätköihin kertynyt korutöitä, ja uusiakin koruja tulee tehtyä kokoajan lisää, joten ei löydy enää tilaa, joten on aika myydä ne kaikki pois.

Koruissa käytetyt metallilangat ovat yleensä hopeoitu tai kullattu sekä allergisoimattomia materiaaleja. Tuotetiedot mainittu korujen yhteydessä. Mikäli tuotteessa on jotain erityistä kerrottavaa tai materiaalien allergisoimattomuus on epävarmaa, se on mainittu tuotetiedoissa.

Pyrin koruissa myös kestävään kehitykseen ja myös kierrätykseen. Käytän mielelläni koruissa uusiomateriaaleja ja jalokiviä/luonnonkiviä sekä helmiä. Materiaalit pyrin hankkimaan korkealaatuisina. Jonkin verran olen tehnyt myös täysin hopeakoruja, niistäkin tulee joskus joitain kuvia esille mutta niitä en vielä myy. Jotain koruja laitan esittelymielessä sivuille ja niissä lukee etteivät juuri ne kappaleet ole myynnissä.

Kaikissa myytävissä koruissa on hinnat esillä. Lisätietoja saa kysyä. Nyt pääset jo hieman nauttimaan Glamoris -koruista.

More Info.

Contact Us

Voit halutessasi lähettää viestiä Colling ARTs Yhteystiedot -sivun kautta:
www.collingarts.fi (Yhteystiedot)

tai somekanavien kautta.

Colling ARTs ~ Facebook & Instagram