Anne Regina

Valmistuin graafiseksi suunnittelijaksi Keudan Pekka Halosen akatemiasta tänä keväänä 2020 graafisen suunnittelun ja valokuvauksen -linjalta. Opintoihin sisältyi monipuolisesti mm. graafisen suunnittelun eri osaamisalueita, kuten web-suunnittelua, valokuvausta, taittoa, kuvittamista käsin ja tietokonepohjaisesti Adoben ohjelmistoilla.

Jatkan Pekka Halosen akatemiassa kuvataideopintoja kesän 2020 ajan, joista näyttötutkinto on syksyllä. Lisäksi opiskelen kuvataideopintoja myös vapaa-aikanani, perinteisin piirustus- ja maalausmenetelmin sekä yritystoiminnan jatkokoulutusta yliopiston kautta. Eli tällä hetkellä opiskelen monella taholla kuvataideyrittäjyyttä ja teen erilaisia tilaustöitä. Suunnittelu ja kuvallisen työn toteuttaminen vaatii tänä päivänä riittävän monipuolisen ja hyvän alan koulutuksen sekä ammatillisen osaamisen. Tähän koko työurani on monien mutkien ja uravalintojenkin kautta tähdännyt. Nyt se on toteutunut ja vahvistuu entisestään suunnitelmissa olevan jatkuvan koulutuksen myötä.

Olen tehnyt pitkän uran pääasiassa rahoitus- ja vakuutusalalla sekä muissa suurissa yrityksissä. Web-masteriksi opiskelin vuonna 2002. Sen jälkeen olen toiminut tiedottajana ja verkkotiedottajana, intranet-vastaavana ja it-kouluttajana mm. vakuutusyhtiössä sekä olen ollut vastaavissa tehtävissä myös eräissä valtion yrityksissä. Olen urallani tehnyt myös eri tahoille monipuolisesti lehti-, mainos- ja tiedotusmateriaaleja. Lisäksi olen tehnyt työkseni ja harrastuksekseni www-sivustoja yhdistyksille ja myös yrityksille. Tarkemmat tiedot saa minulta.

Olen rakentanut 3D-virtuaalisen taidegallerian omaan kuvataidekäyttöön, mikä on julkaistu 7.4.2020. Olen tehnyt 3D-galleriaa muokkaamalla koodia osittain itse sekä yhdessä koodarin kanssa, joka on luonut rakenteet ja pohjaratkaisut gallerialle.

Valmistun graafiseksi suunnittelijaksi keväällä 2020.


Portfolioni
Osaaminen & Asiantuntijuus

Web-sivujen tekemiseen liittyen osaan web-sivujen suunnittelun, visualisoinnin lisäksi koodaamista, josta html-kielen osaan hyvin ja css-kieltä jonkin verran sekä javasciptiä ymmärrän auttavasti. Näitä kaikki taitoja olen tällä hetkellä vahvistamassa. Olen käyttänyt myös monia verkkosivujen luomiseen tarkoitettuja sovelluksia. Jonkin verran olen tehnyt videon ja äänen käsittelyä sekä tietokonemusiikkia ja niiden editointia verkkosivuille.

Virtuaalinen taidegalleriani www.collingarts.fi sivuilla on yksi työnäytteistäni, mihin kannattaa tutustua.


Web design
Kuvankäsittelyt
Taitto ja tiedotusasiat
Valokuvaus
HTML
CSS yms.

Portfolio


Päivitän portfolioon myös valokuviani myöhemmin.
Huom! Animaatiot ja Taiton PDF-tiedostot eivät lataudu karusellissa. Katso ne erikseen.

Yhteystiedot


Graphic Design • Illustration • Photography