3D Virtuaaligalleria

3D Galleriassa tapahtuu muutoksia vuoden 2021 aikana.

Syksyn 2020 kuvataiteen näyttötutkintoon liittyvien töitteni näyttely on ohi ja näyttelyn jälkeen osa seinistä on toistaiseksi tyhjillään. Uusimpia töitä on kuitenkin vielä seinillä.

Uusi osasto sijaitsee gallerian perällä.


KOSKA KAIKILLA EI OLE LAITETTA, jolla katsella 3D Galleriaa, tein videon, kuvaruututallenteen, että 3D Galleriaan pääsee nyt kurkistamaan videon muodossa. Kuvaruututaltiointi on hieman kömpelö mutta sillä näkee miten galleria toimii ja mitä siellä on.
VIDEO: CollingARTs - 3D Galleria

    Rakensin virtuaalisen taidegallerian näyttelytilan omille taidekuvilleni ihan vain kaikkien iloksi. Virtuaalinäyttelyssä esittelen omia töitäni, maalaustaidetta eri tyyleillä ja tekniikoilla sekä tietokonegrafiikkaa ja piirustuksia.

Luonto on lähellä sydäntäni ja se näkyy vahvasti kuvissani. Myös mielenkiinto ihmismielen liikkeisiin näkyy piiloviesteinä monissa tauluissa.

    Tumma pääteos -sivu avautuu heti ensimmäisenä eteen. Tarkemmat tiedot pääteos -seinän maalauksista ja julistegrafiikasta löytyy tumman seinän oikeanpuoleiselta seinältä olevasta tekstistä.

Muotokuvahuoneen 3D-leijona on toistaiseksi lainassa tätä näyttelyä varten. Tilalle tulee mahdollisesti myöhemmin jotain muuta.

NÄPPÄINKOMENNOT JA OHJEET TIETOKONEELLE

            
3D Galleria toimii toistaiseksi VAIN TIETOKONEELLA. Muilla laitteilla ja selaimilla virtuaaligalleria ei toimi. Se on optimoitu tietokoneen Firefoxin ja Chromen selaimille. Microsoftin Edgessä ja Safarissa voi olla puutteita. Uuden gallerian alkuvaiheessa saattaa ajoittain myös ilmentyä joitain teknisiä puutteita, mitkä pyritään korjaamaan, jos niitä ilmenee.

Lähetä halutessasi minulle viestiä gallerian teknisistä asioista tai Colling ARTs -palveluihin liittyen: info (ät) collingarts (piste) fi   sähköpostiin tai Facebookissa Colling ARTs  yv-viesteihin.

Toivon sinulle mielenkiintoisia hetkiä ja elämyksiä kuvataiteeni parissa 3D-virtuaalisessa taidenäyttelyssäni.

Anne Colling ~ © Colling ARTs, Julkaisupäivä 7.4.2020

   SIIRRY  KOKONÄYTÖNTILAAN klikkaamalla 3D Gallerian ikkunan oikeassa alakulmassa olevasta katselu/kiikari -kuvakkeesta.

  HIIRI tarvitaan kääntymiseen ja ympärille katselemiseen. Hiirellä ei voi liikkua pois paikaltaan, siihen käytetään nuolinäppäimiä.

  NUOLINÄPPÄIMET toimivat liikkuessa vasemmalle ja oikealle, eteen- ja taaksepäin. Samat toiminnot myös kirjaimista:
A = vasemmalle, D = oikealle, W = eteenpäin, S = taaksepäin.

   ESC-näppäimellä poistutaan virtuaalitilasta.
Copyright © Colling ARTs
Colling ARTs ~ Facebook & Instagram

Desing/Web-master, Anne Colling, Code/Juha Kukkonen, 3D Virtual Gallery/Jami Lu